Pinkpop: We zijn er weer bij!

In m’n blog over mijn reisplannen van dit jaar had ik het er over dat ik in juni dolgraag weer naar Pinkpop wil. Ging ik twee jaar geleden met twee vrienden alleen de zaterdag naar Pinkpop, dit jaar willen we het hele Pinkpopweekend meemaken. Vorige week zaterdag begon om 10:00 uur ’s ochtends de voorverkoop van de tickets! Om 09:45 uur zitten we al plat voor de laptop om te proberen via Ticketmaster.nl weekendtickets te bemachtigen. Ik zal je zeggen het valt niet mee om daar zo even aan te komen. Niet zo gek eigenlijk als je bedenkt dat er naast ons drieën nog een slordige kwart miljoen mensen zullen zijn die dolgraag Pinkpoptickets willen hebben.

We zitten achter de laptop, kop koffie erbij en het is nog maar net over tienen en al gauw loopt de website vast. Er is geen doorkomen aan. Het lukt ons maar niet om drie tickets te bestellen. In no time komt er al een melding op het scherm dat de wachttijd meer dan 60 minuten bedraagt, niet normaal! Stug blijven we het proberen. Ook rond de klok van 11:00 uur kunnen we nog geen tickets bestellen, drama! Toch houden we hoop en proberen we het keer op keer weer! Eenmaal 12:00 uur horen we op het nieuws en lezen we ook op Facebook dat de weekendtickets en zaterdagkaarten al zijn uitverkocht: BALEN!?

En nu? Geen Pinkpop? Rock Werchter misschien? Rock Werchter is later in juni, duurt vier dagen, is duurder en qua planning komt het ook niet al te goed uit: geen optie dus! We besluiten voor een zondagticket te gaan. We duiken wederom achter de laptop en ja we komen er doorheen. En het lukt ons om drie zondagtickets te bestellen!

Pinkpop

Is het een pleister op de wonden? Of moeten we in onze handen knijpen dat het toch is gelukt tickets voor de zondag te bemachtigen? Ik denk het laatste! Want op de zondag, tevens de laatste Pinkpopdag, komen er goede artiesten en bands op het podium. Wat dacht je van Foo Fighters, Sam Smith, One Republic, De Jeugd van Tegenwoordig en Pharrel Williams. Als ik deze namen zie, word ik daar zeker happy van! 😉 En dan heb ik nog niet eens alle artiesten van zondag genoemd. Geen weekendtickets dus, maar toch naar Pinkpop. Na een jaartje geen Pinkpop is het dit jaar wel weer raak: We zijn er weer bij!

Ben jij wel eens op Pinkpop geweest? En ben je dit jaar ook van de partij?

Tags from the story
,
Join the Conversation

6 Comments

  1. says: Angelique

    Kaartjesstress, noemen sommigen van mijn kennissen dit ook wel. Die bak koffie erbij, dat is echt de nekslag geweest voor jullie kans op tickets voor het hele weekend. Té relaxed! 😉
    Geniet hoe dan ook van de voorpret en straks van al het moois op de dag zelf…. Enne, volgende keer gewoon wéér proberen!
    Ikzelf ben nog nooit naar Pinkpop geweest. Ik ben wel een muziekliefhebber, dus kijk er wel altijd naar op tv!

Leave a comment
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *