Op weg naar Amerika!

Amerika

Tegen de tijd dat deze blogpost live staat ben ik op weg naar Schiphol. Op weg naar een nieuw en mooi avontuur: Amerika it is! Het westen van Amerika om precies te zijn. Deze reis staat al heel lang op mijn bucketlist en nu is het dan eindelijk zover. De westkant van Amerika lijkt me geweldig! Ik ben heel benieuwd naar de vele en verschillende nationale parken en de boeiende steden die we gaan bezoeken. Vorig jaar mocht ik al een beetje van Amerika proeven door de stop-overs die ik in Washington en Houston had tijdens mijn reis van en naar Mexico, Guatemala en Honduras. Deze keer blijf ik dus in Amerika.

Rondreizen door West-Amerika in 22 dagen

Alle verre reizen die ik tot nu toe heb gemaakt heb ik altijd georganiseerd gedaan en dat is dit keer niet anders. Half februari boekte ik deze 22-daagse groepsreis naar Amerika en straks vlieg ik samen met nog 30 enthousiastelingen in een rechtstreekse vlucht met KLM op Los Angeles International Airport. Halverwege de middag (in Los Angeles is het 9 uur vroeger) zullen we aankomen en dan rijden we gelijk door naar San Diego, waar ons avontuur écht gaat beginnen. De volgende dag hebben we een vrije dag in San Diego. Dat wordt denk ik even bijkomen van de vlucht, maar ook wil ik dolgraag naar Sea World. Het lijkt me indrukwekkend om de orka- en dolfijnenshows te zien. De dagen daarna zullen we via Phoenix en Sedona naar de Grand Canyon afreizen waar we maar liefst twee volle dagen zullen doorbrengen.

2441113_orig.jpg

Van de Grand Canyon gaan we via Monument Valley door naar Moab waar Dead Horse Point en Arches Nationaal Park op het programma staan. Vervolgens reizen we verder via Capitol Reef naar Bryce Canyon. Ik ben heel benieuwd naar de vele kleurige rotsformaties die Bryce Canyon rijk is. De foto’s die ik van dit nationaal park heb gezien beloven heel veel moois! 🙂

Van Bryce Canyon gaan we via Zion National Park door naar Las Vegas. Uiteraard ga ik hier een gokje wagen en lopen over de wereldberoemde Strip. Ook wil ik een excursie naar Death Valley maken. Vanuit Las Vegas gaan we door naar Sequoia National Park, bekend van de torenhoge Sequoia bomen. Ook Yosemite National Park slaan we niet over en daarna is het doorrijden naar San Francisco, een stad waar ik alleen maar goede verhalen over heb gehoord! Via de Highway no. 1 zullen we langs de westkust weer naar Los Angeles rijden. In LA brengen we dan onze laatste paar dagen door.

Amerika

Er staat me een hele mooie reis te wachten waarbij ik veel van West-Amerika ga zien. Heel lang heb ik naar deze reis uitgekeken en nu is het dan eindelijk zover. Ik heb er echt heel veel zin in!

Wil je geen moment van mijn reis missen? Volg mij dan op Facebook en Instagram! Regelmatig zal ik foto’s plaatsen, zodat je een mooie indruk krijgt van wat ik allemaal zie, doe en beleef tijdens mijn rondreis.
Tags from the story
,
Join the Conversation

9 Comments

Leave a comment
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *