10 x Inspirerende travelquotes

Travelquotes zijn voor mij een inspiratiebron. Travelquotes zetten me vaak aan het denken. De ene keer denk ik weer aan die ene mooie hike in de bergen of aan die keer dat ik voor het eerst dolfijnen zag. De andere keer denk aan bestemmingen die ik nog wil gaan ontdekken of aan steden die ik nog heel graag wil zien. Ook zet het me vaak aan het denken dat ik het geluk heb dat ik überhaupt de kans heb om te reizen en zoveel moois van de wereld mag zien. De afgelopen weken deelde ik elke week op Facebook, Pinterest en Instagram een mooie travelquote. Ik heb 10 daarvan voor je op een rijtje gezet! Lees je mee?

Travelquote

Travelquote

Travelquote

Travelquote

Travelquote

Travelquote

Travelquote

Travelquote

Travelquote

Travelquote

Wat is jouw favoriete travelquote?
Tags from the story
Join the Conversation

11 Comments

 1. says: Ivonne

  Ik kende ze nog lang niet allemaal, maar ze zijn allemaal goed. Tijdens het reizen kom je vaak veel leuke tegen maar vaak vergeet ik die weer (zal wel aan de leeftijd liggen 😉 ) Ik vind deze van onze eigen Loesje ook wel leuk: Om de wereld reizen. Als je maar op tijd thuis bent voor het eten (moeder van Loesje)

 2. says: Daphne | www.foodandflipflops.com

  Collect moments …
  The world is a book zijn al jaaaaren mijn favo quotes!

  Time flies … Its up to you to be the navigator

  I wish my eyes could take photos!

  Don’t wait! Life goes fasther than you think …

Leave a comment
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *